Jonge Poerink Conveyors

KPA-KRM

KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor

KPA-KRM

De rechte allrounder onder de conveyors.

De KPA KRM is sterk, breed inzetbaar en worden in vele verschillende industrieën toegepast. Door de hoge chemische bestendigheid zijn ze geschikt voor zowel verpakt als onverpakt voedsel in bijvoorbeeld zuivel-, vlees-, proces- en conservenindustrie. De kunststof banden zijn eenvoudig te reinigen en behoeven geen smering. Ze zijn bovendien slijtvast en geluidsarm.

KPA 30
Bandtype  KPA 30 is een kunststof panelen (modulaire) transportband die is ontwikkeld voor de behandeling van verschillende producten. De banden zijn geschikt voor vrijwel alle industrietakken, vooral in de procesindustrie. Het materiaal van de banden is van glasvezelversterkte polyamide met een hoge slijtvastheid en een hoge chemische stabiliteit. Omdat de scharnierruimte tussen de panelen uiterst klein is, ontstaat een glad en gesloten bandoppervlak.

 

KRM 50
KRM 50 panelen banden hebben een grote open ruimte van 60%. De panelen hebben een dikte van 10 mm, een bandverdeling van 50 mm en de insteken zijn van roestvrij staal. De insteken zijn iets korter dan de totale breedte van de band en beveiligd door kleine plastic pinnen, gemonteerd in de insteekopeningen in de buitenste panelen. Het materiaal van de banden is van acetaal (POM) of glasvezelversterkt polyamide met hoge slijtvastheid en een hoge chemische stabiliteit.

Specificaties

KPA-30
Frame material: Mild Steel or Stainless Steel
Belt pitch: 30 mm
Rod diameter: 4 mm
Rod material: Stainless Steel 1.4301
Panel material: Acetal (POM), Glass fibre reinforced Polyamide (PA)
Panel thickness: 9 mm
Belt width: minimum 100 mm (steps of 100 mm)
Allowed belt load: 1850 kg/meter belt width
KRM-50
Frame material: Mild Steel or Stainless Steel
Belt pitch: 4 mm
Rod material: Stainless Steel 1.4301
Panel material: Acetal (POM), Glass fibre reinforced, Polyamide (PA)
Panel thickness: 10 mm
Belt width: 100 mm (steps of 100 mm
Allowed belt load: 1850 kg/meter belt width

Brochure

Video

Offerte aanvragen

  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen? Neem contact op!
maandag 1 februari 2021

Renewed Exhibition Calendar 2021

Due to the Covid-19 pandemic our exhibition calendar for 2021 has been renewed. With both the Interpack and the Anuga Foodtec being postponed to the next few years, our exhibition calendar for this year (2021) will be as follows: ANUTEC..

Lees meer
woensdag 25 november 2020

Stepping into the world. Opening our sales office in Turkey.

Sales Office in Istanbul, Turkey After a successful launch of our India Branch office in Bangalore in 2019 we are spreading our wings further and are starting our Branch office in Istanbul Turkey. Starting 1. January 2021, we expect to..

Lees meer