Jonge Poerink Conveyors

KPA-KRM

KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor
KPA-KRM conveyor

KPA-KRM

De rechte allrounder onder de conveyors.

De KPA KRM is sterk, breed inzetbaar en worden in vele verschillende industrieën toegepast. Door de hoge chemische bestendigheid zijn ze geschikt voor zowel verpakt als onverpakt voedsel in bijvoorbeeld zuivel-, vlees-, proces- en conservenindustrie. De kunststof banden zijn eenvoudig te reinigen en behoeven geen smering. Ze zijn bovendien slijtvast en geluidsarm.

KPA 30
Bandtype  KPA 30 is een kunststof panelen (modulaire) transportband die is ontwikkeld voor de behandeling van verschillende producten. De banden zijn geschikt voor vrijwel alle industrietakken, vooral in de procesindustrie. Het materiaal van de banden is van glasvezelversterkte polyamide met een hoge slijtvastheid en een hoge chemische stabiliteit. Omdat de scharnierruimte tussen de panelen uiterst klein is, ontstaat een glad en gesloten bandoppervlak.

KRM 50
KRM 50 panelen banden hebben een grote open ruimte van 60%. De panelen hebben een dikte van 10 mm, een bandverdeling van 50 mm en de insteken zijn van roestvrij staal. De insteken zijn iets korter dan de totale breedte van de band en beveiligd door kleine plastic pinnen, gemonteerd in de insteekopeningen in de buitenste panelen. Het materiaal van de banden is van acetaal (POM) of glasvezelversterkt polyamide met hoge slijtvastheid en een hoge chemische stabiliteit.

Specificaties

KPA-30
Frame material: Mild Steel or Stainless Steel
Belt pitch: 30 mm
Rod diameter: 4 mm
Rod material: Stainless Steel 1.4301
Panel material: Acetal (POM), Glass fibre reinforced Polyamide (PA)
Panel thickness: 9 mm
Belt width: minimum 100 mm (steps of 100 mm)
Allowed belt load: 1850 kg/meter belt width
KRM-50
Frame material: Mild Steel or Stainless Steel
Belt pitch: 4 mm
Rod material: Stainless Steel 1.4301
Panel material: Acetal (POM), Glass fibre reinforced, Polyamide (PA)
Panel thickness: 10 mm
Belt width: 100 mm (steps of 100 mm
Allowed belt load: 1850 kg/meter belt width

Brochure

Video

Offerte aanvragen

  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

Vragen? Neem contact op!
maandag 12 augustus 2019

Cibus Tec Exhibition in Italy

22-25 october 2019, Parma Italy CIBUS TEC is among the most innovative food technology exhibitions. It is a complete showcase of the best solutions – from ingredients to processing technologies, from packaging to logistics- for all segments of the food..

Lees meer
donderdag 11 juli 2019

Meet us at the Anutec International FoodTec India, 13-15 september 2019

Anutec International FoodTec, New Delhi, India The success of the previous 13 editions demonstrates the leadership of ANUTEC- International FoodTec India as “the platform” in India for the food and drink suppliers industry. Who’s who of Food and Drink processing..

Lees meer