Jonge Poerink Conveyors

Non-food

Non-food

Kwaliteit en efficiëntie waar u op kunt rekenen.

U wilt uw producten op een hoogwaardige manier transporteren. Dan is het belangrijk dat u kunt rekenen op een transporteur die u niet in de steek laat en waar u 24/7 op kunt rekenen. Onze non-food conveyors zijn sterk, robuust en uitermate geschikt voor de verpakkings-, papier en grafische- , postverwerkende- en drankindustrie. We hebben keuze uit een groot aantal modellen die allemaal aansluiten op uw wensen. Jonge Poerink Conveyors heeft de kennis in huis om uw conveyor zo te ontwerpen dat het precies aansluit op uw wensen en uw productielijn de hoogste efficiëntie behaald.

Vragen? Neem contact op!
dinsdag 4 juli 2017

Bezoek van 11 t/m 15 september Jonge Poerink Conveyors op de Drinktec!

Wilt u onze producten live bekijken, een verkoper spreken of om advies vragen? Kom dan van 11 t/m 15 september naar de Drinktec in München. We kunnen elkaar dan treffen in hall A5 stand 511. Wilt u gratis kaarten ontvangen?..

Lees meer
maandag 3 juli 2017

JP FD 120 spiral conveyor: kleinere schakel, perfecte aansluiting!

Binnen veel bedrijven in de voedingsverwerkende industrie is JP FD spiralconveyor al te vinden. Niet zo vreemd want de JP FD conveyors staan bekend om hun solide constructie en betrouwbaarheid. Daarnaast voldoen ze aan de hoogste hygiënische kwaliteitseisen die voor voedingsindustrie..

Lees meer