Jonge Poerink Conveyors

JP HD XL Spiral

JP HD XL Spiral conveyor
JP HD XL Spiral conveyor

JP HD XL Spiral

Met een aantal vooruitstrevende aanpassingen en doorontwikkelingen aan onze bekende JP HD Spiral, zijn wij in staat om nog beter te voorzien in uw specifieke behoefte. Een spiraal conveyor die verder gaat waar de concurrentie stopt.

Deze nieuwe spiraal, bedoeld voor verticaal transport, is leverbaar in bandbreedtes van 400mm en 600mm. Beide hebben een middenradius van 800mm. Dit resulteert in een buitenradius van 1000mm voor de 400mm brede band en een buitenradius van 1100mm voor de 600mm brede band.

Anders dan bij onze concurrenten is een groot deel van de band ondersteund door een metalen insteek. Hierdoor is de band stabiel en kunnen de panelen niet buigen. Daarnaast bewegen onze panelen niet over elkaar, maar in elkaar. Hierdoor ontstaat een volledig vlak banddek. Dit zorgt ervoor dat uw producten zeer stabiel worden getransporteerd en de kans op beknelling van bijvoorbeeld zakken uitgesloten is. Dit laatste is namelijk een probleem dat vaak wordt ervaren in de markt. Wij bieden hiermee een fantastisch alternatief voor reeds bestaande vleugelbanden van de concurrentie.

De JP HD XL spiral conveyor is leverbaar in gelakt staal en in RVS. De in de spiral gebruikte band heeft ‘anti-slide inserts’. Hiermee kan worden gezorgd voor maximale stabiliteit van uw producten en hebben uw (gladde) producten niet de kans om te gaan glijden op de band.

• Robuust banddesign
• Gesloten banddek
• Maximale bandstijfheid
• Kleine binnenradius
• Verschillende bandbreedtes (400 & 600mm)

Specificaties

Belt PA6 Glass fibre reinforced, Polyamide, Stainless-steel rods and links, Desmopan anti-slide (option)
Belt width 411 / 607mm
Belt pitch 50,8mm
Belt thickness 19mm
Rod diameter 6 mm Stainless steel
Inside belt radius 600 / 500mm
Outside belt radius 1011 / 1107mm
Guide bearing middle Stainless steel 627-2RS (Ø 22)
Guide bearing outside Stainless steel 627-2RS (Ø 22)
Frame material Stainless steel or painted steel
Sprocket Z = 10, Acetal (POM), Stc = 164,4
Max. belt speed 35m/min
Temperature range 0 - 60 °C
Drive method Sprockets (positive driven)

Brochure

Offerte aanvragen

  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen? Neem contact op!
dinsdag 26 oktober 2021

Exhibition calendar 2022

Anuga FoodTec, Cologne – Germany (26-29 April) As the leading global trade fair, Anuga FoodTec is the most important source of impetus for the international food and beverage industry. As the world’s only supplier fair, it covers all aspects of food..

Lees meer
maandag 5 juli 2021

Postponement of exhibitions in 2021

Because of the uncertainties of the Covid pandemic, exhibitions keep being cancelled or postponed. Unfortunately this affects our exhibition calendar for this year as well. Our plan was to attend the Drinktec in Munich, the Hispack in Barcelona, the IBA..

Lees meer