Jonge Poerink Conveyors

Technisch commercieel medewerker binnendienst

Wie zoeken wij ?

Om verder te kunnen groeien in de food en logistieke markt zijn wij opzoek naar een (ervaren) technisch commercieel medewerker binnendienst.

Als technisch commercieel medewerker binnendienst start je bij ons met een gedegen inwerkperiode waarin je kennis maakt met onze processen, procedures, cultuur en natuurlijk je nieuwe collega’s. Je gaat een uitdagende functie vervullen, waarbij je actief bent in het complete verkoopproces. Je ondersteunt op administratief, technisch en operationeel gebied. Daarvoor is een goede samenwerking met collega’s onmisbaar. De klant staat voor jou centraal bij het aannemen, invoeren, en begeleiden van offertes en orders. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant en dus het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent communicatief vaardig en denkt in creatieve oplossingen. Daarnaast voel jij je thuis in administratieve processen. Je streeft ernaar om de operationele uitvoering efficiënt te laten verlopen en je werkt aan continue verbetering. In deze functie moet je het dus leuk vinden om je zowel voor de klant als de organisatie in te zetten!

Werkzaamheden:

 • Je werkt voornamelijk op basis van (schriftelijke) aanvragen / opdrachten van klanten, area sales managers en agenten;
 • Je geeft klanten advies over onze producten en diensten;
 • Je offreert zelfstandig aan klanten;
 • Je hebt een coördinerende rol binnen offerte trajecten en lopende orders;
 • Je kunt meerdere opdrachten tegelijkertijd overzien en houdt deze bij in een ERP systeem;
 • Je staat de buitendienst bij met betrekking tot informatie over levertijden, prijzen en andere relevante zaken;

Benodigde kennis en vaardigheden:

 • Commercieel inzicht en communicatief vaardig;
 • Minimaal een afgeronde technische-opleiding bij voorkeur in werktuigbouw.
 • Zowel mondelinge als schriftelijke kennis van meerdere talen; minimaal Nederlands, Engels en Duits, waarbij Frans een pré is;
 • Bekwaam met Excel en Word en het snel kunnen aanleren van interne computerprogramma’s, ervaring met AutoCad en Inventor is een pré;
 • Signaleren en bespreken van kansen en problemen in de interne en externe organisatie;
 • Klant- en oplossingsgericht;
 • Secuur en oog voor kwaliteit;

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende functie in een informele organisatie die continu investeert in de kwaliteit van medewerkers en duurzame relaties met klanten en leveranciers.

Meer informatie en solliciteren:
Jonge Poerink Conveyors heeft de procedure voor de werving en selectie van deze vacature uitbesteed aan :

TwenteXL werving & selectie

Contactpersoon: Tom Evers
Aanslagsweg 18  7622 LD  Borne
06 – 48 50 1999
074 – 266 0100
Mail: t.evers@twentexl.nl

Bekijk hier de vacature op de site van Twente XL.

 

 

Vragen? Neem contact op!
maandag 4 april 2022

90 jaar in beweging

In 2022 bestaat Jonge Poerink 90 jaar. Dat is wat je noemt een mijlpaal om trots op te zijn. Sinds de oprichting in 1932 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal erkend specialist in slimme interne transportsystemen voor diverse..

Lees meer
dinsdag 26 oktober 2021

Exhibition calendar 2022

Anuga FoodTec, Cologne – Germany (26-29 April) As the leading global trade fair, Anuga FoodTec is the most important source of impetus for the international food and beverage industry. As the world’s only supplier fair, it covers all aspects of food..

Lees meer