Jonge Poerink Conveyors

JP FD Switch

JP FD Switch conveyor
JP FD Switch conveyor

JP FD Switch

“BENT U KLAAR VOOR DE TOEKOMST IN HET HYGIENISCH TRANSPORTEREN VAN UW FOOD-PRODUCTEN?”

De JP FD Switch is gemaakt voor ‘food processing’ toepassingen. Het open design van het frame van de conveyor en de geweldige en gemakkelijke manier van reinigen van de hybride band is ideaal voor het transporteren van onverpakte voedingsmiddelen. De JP FD Switch heeft een modulaire opbouw en is daardoor beschikbaar in veel verschillende configuraties. Dit zorgt ervoor dat u een configuratie kunt kiezen die optimaal inspeelt op uw wensen. Hiermee is er altijd een switcher die perfect in uw productie-omgeving past.

Optimale toegang voor onderhoud en reiniging

Het open design van de switcher zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt reinigen en indien nodig gemakkelijk onderhoud kunt plegen. Dit resulteert in lagere kosten voor onderhoud en reiniging.

 

Buitengewoon gemakkelijk te reinigen transportband

Het design van de band verhinderd dat uw voedingsproducten vast komen te zitten in het scharnierende deel tussen de insteek en de band. Dit zorgt weer voor optimale mogelijkheden tot reiniging van de band.

Superieure product handling

Het geheel kunststof contactoppervlak van de band zorgt voor een optimale behandeling van uw voedingsproducten zoals kip, vlees en vis. Het design zorgt voor een zeer open band (maximaal 67% open wanneer deze volledig is uitgerekt).

Lage operationele kosten

De lage gebruikskosten is één van de belangrijkste voordelen van de JP FD Series. De stevige constructie van de conveyor en het gebruik van kwalitatief hoogstaande componenten en materialen zorgen voor een lange gebruiksduur en lage onderhoudskosten.

Ruimtebesparend

De JP FD Switch heeft een compact- en ruimtebesparend design. Met de flexibele JP FD 120 band past de JP FD Switch in vrijwel elke productieomgeving.

Flexibel design

Of men van 1 productielijn naar meerdere productielijnen of vanaf meerdere lijnen door wil naar meerdere lijnen, de flexibele en modulaire opzet maakt dit allemaal eenvoudig mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een oplossing op maat voor uw specifieke wensen.

Specificaties

Belt type JP FD 120
Belt material Panels, Acetal (POM) / Rods, stainless steel / Friction top, PA6 (Nylon
Belt pitch 30 mm (1,2”)
Minimum belt width 203 mm (8”)
Standard sprockets Pitch diameter 96,2 mm
Frame material Stainless steel
Belt support Nolu-s (FDA approved)
Belt steering Aircilinder
Belt speed Up to 35 m/min
Temperature range 4 – 80 Celsius
Maximum belt load 50 kg

Brochure

Offerte aanvragen

  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen? Neem contact op!