Jonge Poerink Conveyors

Anuga FoodTec

Anuga FoodTec 2024: ontdek innovaties in de voedselindustrie

Anuga FoodTec, de toonaangevende wereldwijde beurs voor de voedings- en drankenindustrie, biedt een uniek inzicht in de nieuwste innovaties en technologische vooruitgang. Gelegen in Keulen, Duitsland, geeft deze vakbeurs iedere 3 jaar een alomvattend overzicht van de volledige voedselproductieketen. Met maart in het vooruitzicht, staat Anuga FoodTec klaar om de wereld een blik te gunnen op de toekomst van de voedselindustrie.

Nieuwe transportoplossingen voor voedingsmiddelen

Op deze vakbeurs introduceren wij onze nieuwe serie transportsystemen voor voedingsmiddelen: de Sani Curve, Sani Line en Sani Transfer. Deze, makkelijk te openen, innovatieve band in deze serie biedt dezelfde voordelen als een gaasband, met een open structuur voor grondige reiniging en een slim ontwerp dat voldoet aan de hoogste hygiënenormen.

JPHD-XL spiraaltransportband: ontworpen voor zwaar gebruik

Ontdek ook onze nieuwe JPHD-XL spiraaltransportband, speciaal ontworpen voor zwaar gebruik. Anders dan bij onze concurrenten is een groot deel van de band ondersteund door een metalen insteek. Hierdoor is de band stabiel en kunnen de panelen niet buigen. Daarnaast bewegen de panelen niet over elkaar, maar in elkaar. Hierdoor ontstaat een volledig vlak banddek. Dit zorgt ervoor dat uw producten zeer stabiel worden getransporteerd en de kans op beknelling van bijvoorbeeld zakken uitgesloten is.

Kunststof schakelbandcurve: bewezen betrouwbaarheid

Als uitvinder van de kunststof schakelbandcurve mag onze Puma Curve niet ontbreken op de beurs. Geschikt voor diverse industrieën, heeft deze transportband bewezen onderhoudsarm, duurzaam en betrouwbaar te zijn. De Puma Curve is verkrijgbaar in een uitvoering met transferrollen voor kleine producten en als heavy-duty uitvoering voor bijvoorbeeld big bags.

Uitnodiging

Mogen wij u verwelkomen op de Anuga FoodTec? Ontdek de toekomst van de voedselindustrie en ervaar onze nieuwste innovaties op het gebied van transportsystemen voor voedingsmiddelen. Voor gratis toegang tot de beurs vragen wij u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, sturen wij u een ticketcode waarmee u de beurs kunt bezoeken.

  • Prijs: 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Handige links

Reis en verblijf: anugafoodtec.com/trade-fair/travel-and-accommodation/

Goede redenen om deze beurs te bezoeken: anugafoodtec.com/trade-fair/anuga-foodtec/good-reasons

 

Vragen? Neem contact op!