Jonge Poerink Conveyors

Hispack

Stap in de wereld van verpakkingsinnovatie

Hispack brengt duizenden professionals en exposanten samen om de nieuwste producten te ontdekken, waardevolle zakelijke relaties op te bouwen en op de hoogte te blijven van de laatste verpakkingstechnologieën. Ontdek, verbind en leer gedurende vier dagen op het voornaamste evenement voor verpakkingen in Zuid-Europa.

Bedrijven en experts uit diverse sectoren onthullen hun nieuwste producten op dit evenement, wat niet alleen zakelijke kansen creëert en nieuwe partnerschappen bevordert, maar ook de nadruk legt op knowhow en innovatie waarbij verpakkingen worden gepositioneerd als de drijvende kracht achter duurzame groei.

Nieuwe transportoplossingen voor voedingsmiddelen

Op deze vakbeurs introduceren wij onze nieuwe serie transportsystemen voor voedingsmiddelen: de Sani Curve, Sani Line en Sani Transfer. De makkelijk te reinigen band in deze serie biedt dezelfde voordelen als een gaasband, met een open structuur en een slim ontwerp dat voldoet aan de hoogste hygiënenormen.

Ontdek de duurzame en efficiënte JPHD Spiral voor zwaar transport

De JPHD Spiral is ontworpen voor intensief gebruik, waardoor het mogelijk is zware producten zowel verticaal als horizontaal met een hoge capaciteit te transporteren. Dankzij zijn modulaire opzet en diverse opties voor in- en uitvoerconfiguraties kan de spiraal precies worden aangepast aan de lay-out van uw productieomgeving. De robuuste spiraalconstructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Kunststof schakelbandcurve: bewezen betrouwbaarheid

Als uitvinder van de kunststof schakelbandbocht mag onze Puma Curve niet ontbreken op de beurs. Geschikt voor diverse industrieën, heeft deze transportband bewezen onderhoudsarm, duurzaam en betrouwbaar te zijn. De Puma Curve is verkrijgbaar in een uitvoering met transferrollen voor kleine producten en als heavy-duty uitvoering voor bijvoorbeeld big bags.

Uitnodiging

Ontdek tijdens Hispack 2024 de toekomst van verpakkingen en doe mee aan de beweging naar duurzame groei. Registreer nu en maak kennis met de nieuwste technologieën, innovaties en trends in de industrie. We kijken ernaar uit u in Barcelona te verwelkomen! Voor gratis toegang tot de beurs vragen wij u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, sturen wij u een mail met een ticketcode.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hispack
7-10 mei 2024
Fira de Barcelona, Barcelona, Spain

Handige links

Praktische informatie: hispack.com/en/practical-info

Goede redenen om deze beurs te bezoeken: hispack.com/en/why-visit-us

 

Vragen? Neem contact op!