Jonge Poerink Conveyors

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global

Duik in de wereld van zeevruchten

Seafood Processing Global bedient de wereldwijde markt voor apparatuur, diensten, verpakking en logistiek die essentieel zijn voor de verwerking van vis, schaal- en schelpdieren. Als een integraal onderdeel van Seafood Expo Global, biedt dit evenement een ongeëvenaarde gelegenheid voor professionals in de zeevruchtenbranche om te netwerken, nieuwe trends te ontdekken en de nieuwste innovaties te verkennen.

Samen vormen Seafood Expo Global en Seafood Processing Global een dynamische hub waar inkopers van vis-, schaal- en schelpdierproducten een overvloed aan mogelijkheden en toegang tot leveranciers vinden die nergens anders te vinden zijn. Met negen hallen gevuld met exposanten biedt dit evenement een unieke kans om face-to-face te komen met toonaangevende leveranciers.

Nieuwe transportoplossingen voor voedingsmiddelen

Op deze vakbeurs introduceren wij onze nieuwe serie transportsystemen voor voedingsmiddelen: de Sani Curve, Sani Line en Sani Transfer. De makkelijk te reinigen band in deze serie biedt dezelfde voordelen als een gaasband, met een open structuur en een slim ontwerp dat voldoet aan de hoogste hygiënenormen.

Ontdek de duurzame en efficiënte JPHD Spiral voor zwaar transport

De JPHD Spiral is ontworpen voor intensief gebruik, waardoor het mogelijk is zware producten zowel verticaal als horizontaal met een hoge capaciteit te transporteren. Dankzij zijn modulaire opzet en diverse opties voor in- en uitvoerconfiguraties kan de spiraal precies worden aangepast aan de lay-out van uw productieomgeving. De robuuste spiraalconstructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Kunststof schakelbandcurve: bewezen betrouwbaarheid

Als uitvinder van de kunststof schakelbandbocht mag onze Puma Curve niet ontbreken op de beurs. Geschikt voor diverse industrieën, heeft deze transportband bewezen onderhoudsarm, duurzaam en betrouwbaar te zijn. De Puma Curve is verkrijgbaar in een uitvoering met transferrollen voor kleine producten en als heavy-duty uitvoering voor bijvoorbeeld big bags.

Uitnodiging

Ontdek de toekomst van de verwerking van vis, schaal- en schelpdieren tijdens Seafood Processing Global! Registreer nu en maak kennis met de nieuwste technologieën, innovaties en trends in de industrie. We kijken ernaar uit u in Barcelona te verwelkomen! Voor gratis toegang tot de beurs vragen wij u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, sturen wij u een registratielink met code waarmee u de beurs kunt bezoeken.

  • Prijs: 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global
23-25 april 2024
Fira de Barcelona, Barcelona, Spain

Handige links

Reis en verblijf: seafoodexpo.com/global/hotel-travel

Goede redenen om deze beurs te bezoeken: seafoodexpo.com/global/attend

 

Vragen? Neem contact op!